Climair Zijwindschermen Voorzijde CL 3890K


Omschrijving:

Climair Zijwindschermen Voorzijde -

Zijwindschermen Helder passend voor Citroen C4 Cactus 2014- - Voorportieren

Regen- en Windschermen zorgen voor een geoptimaliseerde ventilatie van het interieur van het voertuig en dragen bij aan jouw rijcomfort. Het hoogwaardige gegoten acrylglas zorgt voor een niet-poreus oppervlak, optimale aerodynamica en natuurlijk een sportieve uitstraling.De zijwindschermen voorkomen dat regen of sneeuw nog langer door het raam naar binnen kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat je met gedeeltelijk geopende ramen rijden kunt zonder last te hebben van het slechte weer. Bovendien zorgen de zijwindschermen ervoor dat windgeruis afneemt indien je met geopende ramen rijdt. Ook voor rokers is dit een ideale oplossing!De zijwindschermen hebben een unieke pasvorm en zijn op maat gemaakt, speciaal voor jouw type auto, waardoor ze precies en perfect passen.De feiten spreken voor zich:

Als het raam enigszins open staat, wordt de regen en sneeuw tegengehouden.Voorkomt het opstapelen van warmte, omdat tijdens de warme zomerdagen het raam gewoon open kan blijven.Verlaagt de binnentemperatuur in het passagierscompartiment.Geoptimaliseerde toevoer van verse lucht.Meer veiligheid en rijcomfort.Vermindert windgeruis bij geopende ramen.Materiaal: Hoogwaardig gegoten acrylglas.Montage:
De zijwindschermen zijn eenvoudig te monteren door de optimale pasvorm die precies in de originele raamsponningen valt, waardoor de zijwindschermen stevig blijven zitten. De set bevat een gebruiksaanwijzing en op ons YouTube-kanaal kun je een duidelijk instructiefilmpje vinden.; O.a. geschikt voor: Citroen C4 CACTUS Hatchback (2014 - 2001)Webwinkel: Mijnautoonderdelen
 
Prijs: € 56.52
 

©2024 Groot assortiment op Onlineautomaterialen.nl | Privacy statement